6 resultaten gevonden die voldoen aan uw selectie

Beeldvorming over de dienstverlening door de Belastingdienst

Aan de hand van drie stellingen wordt de beeldvorming over de dienstverlening door de Belastingdienst uitgedrukt in één getal (variërend tussen de 1 en de 5, waarbij 1 = zeer negatief en 5 = zeer positief).

Beeldvorming over de behandeling door de Belastingdienst

Aan de hand van vier stellingen wordt de beeldvorming over de behandeling door de Belastingdienst uitgedrukt in één getal (variërend tussen de 1 en de 5, waarbij 1 = zeer negatief en 5 = zeer positief). De gemiddelde score voor de behandeling is 3,1.

Beeldvorming over het repressief toezicht door de Belastingdienst

Aan de hand van drie stellingen wordt de beeldvorming over het repressief toezicht de behandeling door de Belastingdienst uitgedrukt in één getal (variërend tussen de 1 en de 5, waarbij 1 = helemaal oneens en 5 = helemaal eens).

Mate van bekendheid over belastingzaken

Gemiddeld zegt 82% neutraal tot (zeer) goed bekend te zijn met belastingzaken.

Mate van interesse in belastingzaken

Gemiddeld is 79% neutraal tot (zeer) geïnteresseerd in belastingzaken. Onder Particulieren is deze interesse lager (63%).

Rapportcijfer functioneren Belastingdienst

Het functioneren van de Belastingdienst wordt met gemiddeld een 6,5 gewaardeerd. Fiscaal Dienstverleners, Toeslagen Intermediairs en Particulieren geven de laagste waardering (6,4), Douaneklanten de hoogste (7,0).